Frigo Σοκολάτα

Frigo Σοκολάτα

Υλικά:

Γάλα 600 γρ

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 7 κουταλιές σούπας

Κακάο 7 κουταλιές σούπας

Ζάχαρη 7 κουταλιές σούπας

Βανίλια 1

Μαργαρίνη 250 γρ

Αυγά 3

Κουβερτούρα 50 γρ

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά (εκτός από τα αυγά) , τα ανακατεύουμε καλά σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 25-30 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά μέσα ένα-ένα ανακατεύοντας γρήγορα. Αδειάζουμε το μείγμα σε στενόμακρες φόρμες ή σε τετράγωνο ταψί , προσοχή να έχει πάχος 2 πόντους. Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει όλη νύχτα. Την επόμενη μέρα το κόβουμε σε στενόμακρα κομμάτια, τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο κομμένο σε τετράγωνα και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη πάλι γιατί σερβίρονται  παγωμένα (βγαίνουν 18 με 20 τεμάχια).

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up