Φλογέρες με καπνιστή γαλοπούλα

Φλογέρες με καπνιστή γαλοπούλα

Υλικά:

Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό

Γαλοπούλα καπνιστή 14 τεμ

Τυρί φέτα 100 γρ τριμμένη

Τυρί κρέμα 3 κουταλιές σούπας

Γάλα 3 κουταλιές σούπας

Αυγό 1 τεμ

Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Θρυμματίζουμε με το χέρι την φέτα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τυρί κρέμα ,το αυγό,το γάλα,τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε στην άκρη.Κόβουμε το φύλλο στην μέση ώστε να έχουμε 2 λωρίδες και βάζουμε σε κάθε μία λωρίδα  1 φέτα γαλοπούλα και από πάνω μία κουταλιά σούπας από το μείγμα τυριών που φτιάξαμε. Διπλώνουμε τα πλαϊνά του και το τυλίγουμε σε ρολό. Στο τέλος  βρέχουμε την άκρη του με λίγο γάλα για να κολλήσει και να κλείσει καλά. Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και τηγανίζουμε της φλογέρες μας μέχρι να ροδίσουν. Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρουμε.

* Αν θέλουμε μπορούμε να τις ψήσουμε και στον φούρνο, αφού τις βάλουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα και τις αλείψουμε με λάδι, για περίπου 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up