Τραγανά χαλκαδάκια με ρετσίνα

Τραγανά χαλκαδάκια με ρετσίνα

Υλικά:

Ηλιέλαιο 1 ποτήρι νερού

Ρετσίνα 1 ποτήρι νερού

Αλάτι 1/2 κουτ.σούπας

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Αδειάζουμε το λάδι , την ρετσίνα και το αλάτι σε ένα μπολ. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε ρίχνοντας αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Στη συνέχεια παίρνουμε λίγο λίγο από την ζύμη και πλάθουμε σαν κρικάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά ώστε να είναι τραγάνα. Οσο πιο λεπτά τα πλάσουμε , τόσο πιο τραγανά θα μας γίνουν.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up