Τρίγωνα ιταλικά τυροπιτάκια

Τρίγωνα ιταλικά τυροπιτάκια

Υλικά για τα τρίγωνα ιταλικά τυροπιτάκια:

Τυρί μοτσαρέλα 300 γρ

Ντομάτες 3 κομμένες σε καρέ

Βασιλικός 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος

Αλάτι -πιπέρι

Φύλλο κρούστας 1 πακέτο χωριάτικο χονδρό

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Στραγγίζουμε την μοτσαρέλα  καλά να φύγουν όλα τα υγρά της και την κόβουμε σε κομματάκια. Ψιλοκόβουμε τον βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Κόβουμε λωρίδες το φύλλο μας , σε κάθε λωρίδα προσθέτουμε από 1 κουταλιά του μείγματος και το τυλίγουμε τριγωνικά. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ηλιέλαιο και τηγανίζουμε τα τυροπιτάκια μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τα τρίγωνα ιταλικά τυροπιτάκια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι,τα σερβίρουμε ζεστά και τα απολαμβάνουμε.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up