Τορτελίνια με σάλτσα πέστο

Τορτελίνια με σάλτσα πέστο

Υλικά:

Τορτελίνια 1 πακέτο

Κουκουνάρια καβουρδισμένα για πασπάλισμα

Παρμεζάνα τριμμένη για πασπάλισμα

Για την σάλτσα πέστο:

Βασιλικός φρέσκος 40 γρ

Κουκουνάρια 30 γρ καβουρδισμένα

Παρμεζάνα 50 γρ τριμμένη

Ελαιόλαδο 100 γρ

Σκόρδο 2 σκελίδες

Αλάτι – πιπέρι

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για την σάλτσα πέστο και τα δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Το αφήνουμε στην άκρη και βάζουμε τα τορτελίνια της επιλογής μας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Αφού βράσουν τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε την σάλτσα πέστο και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα και καβουρδισμένα κουκουνάρια.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up