Υλικά:
Γιαούρτι 500 γρμ
Σκόρδο 2 σκελίδες τριμμένες
Άνιθο 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού (αλλά και πάλι δοκιμάζουμε μπορεί να πάρει κι άλλο)
Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας
Ξύδι 1 κουταλιά σούπας
Αγγούρι 1/2 (τριμμένο και στυμμένο να φύγουν τα υγρά του)
Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Οδηγίες:
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο με ένα μικρό ματσάκι από άνιθο στο κέντρο ή ελίτσα. (Πάντα δοκιμάζουμε μήπως χρειαστεί λίγο αλατάκι παραπάνω)