Σφολιατίνια με πάστα ελιάς

Σφολιατίνια με πάστα ελιάς

Υλικά:

Σφολιάτα 1 φύλλο

Αυγό 1 μόνο τον κρόκο

Πάστα ελιάς 1 μικρό βαζάκι του εμπορίου

Ρίγανη για πασπάλισμα

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Αφήνουμε να ξεπαγώσει η σφολιάτα μας, με τον πλάστη την ανοίγουμε να γίνει πιο λεπτή, την αλείφουμε με πάστα ελιάς με μια σπάτουλα ίσα να την σκεπάσει. Κόβουμε την σφολιάτα στα δύο , τυλίγουμε σε ρόλο τα κομμάτια, αλείφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο με λίγο λάδι,πασπαλίζουμε με ρίγανη,τα κόβουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

*Δείτε φωτογραφικό υλικό παρακάτω

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up