Υλικά
- Σταφύλια άσπρα 2 ποτήρια του νερού
- Νερό 5 ποτήρια του νερού
- Ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού
- Κανέλα ξυλάκι 1
- Γαρύφαλλα 2 - 3 τεμ
Οδηγίες
Καθαρίζουμε τα σταφύλια από το τσαμπί τους, τα πλένουμε και γεμίζουμε 2 ποτήρια νερού με αυτά. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό , την ζάχαρη, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και τα βράζουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρεται κρύο.