Σπετσοφάι

Υλικά:

Λουκάνικα χωριάτικα 4 – 5 τεμ κομμένα ροδέλες

Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας

Πιπεριές κέρατο 7 τεμ χοντροκομμένες

Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη

Ντομάτες 3 χοντροκομμένες

Νερό 1 ποτήρι

Αλάτι- πιπέρι

Ζάχαρη στην άκρη του κουταλιού

Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι νερού

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες , τις πιπεριές τις κόβουμε χοντροκομμένες όπως και τις ντομάτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι κι όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τα λουκάνικα,τις πιπεριές και το σκόρδο ψιλοκομμένο, τα σοτάρουμε ελαφρώς και προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό,το αλάτι, το πιπέρι και την ζάχαρη. Αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά και τέλος σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up