Υλικά:
Ινδική καρύδα 300 γρ τριμμένη
Ζαχαρούχο γάλα 350 γρ
Κουβερτούρα 500 γρ
Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Οδηγίες:
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και την τριμμένη ινδική καρύδα κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πλάθουμε στο χέρι μας στενόμακρα παχουλά σοκολατάκια. Τα βάζουμε σκεπασμένα με διάφανη μεμβράνη στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Βουτάμε ένα-ένα τα σοκολατάκια μας στην σοκολάτα με γρήγορες κινήσεις και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα. Αφήνουμε μέχρι να παγώσει η σοκολάτα κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
*Διατηρούνται σε μέρος δροσερό πάντα σκεπασμένα.