Σαλάτα πιάζ

Σαλάτα πιάζ

Υλικά:

Φασόλια 1 ποτήρι ξερά (μικρά ή μεσαία)

Κρεμμύδι 1 ξερό κομμένο σε φέτες

Μαϊντανό 1 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο

Ντομάτα 1 κομμένη σε φέτες

Ελιές 7 -8

Αυγά 2 βρασμένα και κομμένα σε φέτες

Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ

Ξύδι 1/2 φλυτζάνι του καφέ

Αλάτι

Πιπεριά πράσινη αν θέλουμε

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Μουσκεύουμε από το βράδυ τα φασόλια να φουσκώσουν και την επόμενη μέρα τα βάζουμε μέσα στην χύτρα και προσθέτουμε τόσο νερό όσο να τα σκεπάσει. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και τα σουρώνουμε (περίπου 5 με 8 λεπτά, αν χρησιμοποιήσουμε κατσαρόλα θέλουν περίπου 30 λεπτά). Σε ένα μπολ βάζουμε τα φασόλια που έχουν κρυώσει , το κρεμμύδι κομμένο , τον μαϊντανό , το αλάτι και τα ανακατεύουμε λίγο από κάτω προς τα πάνω με το χέρι να μην τα λιώσουμε. Έπειτα τα τοποθετούμε στην σαλατιέρα και στολίζουμε με τις φέτες ντομάτας , τις ελιές και τα βρασμένα αυγά . Ετοιμάζουμε μια σως ανακατεύοντας το λάδι , το ξύδι και λίγο αλάτι και περιχύνουμε με αυτό την σαλάτα μας. (Αν θέλουμε βάζουμε και ψιλοκομμένη πιπεριά.)

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up