Ροδάκινα ψητά

Ροδάκινα ψητά

Υλικά:

Ροδάκινα 5-6 τεμ

Ζάχαρη 1 1/2 κουτάλι της σούπας

Κρασί κόκκινο 5-6 κουταλιές της σούπας

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Πλένουμε τα ροδάκινα,βγάζουμε τα κουκούτσια προσεκτικά με μαχαίρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε στο καθένα  ζάχαρη και από 1 κουτάλι της σούπας κρασί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα ενώ συνοδεύονται πολύ ωραία με παγωτό βανίλια.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up