Πιπεριές γεμιστές σε σφολιάτα

Πιπεριές γεμιστές σε σφολιάτα

Υλικά:

Πιπεριές κέρατο 6 τεμ

Τυρί φέτα 200 γρ

Αυγό 1 τεμ

Σφολιάτα κομμένη σε λωρίδες

Πάπρικα

Λεμονοπίπερο

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Πλένουμε τις πιπεριές, τις χαράζουμε κάθετα από την μια πλευρά ώστε να ανοίξουν και καθαρίζουμε τα σπόρια προσεκτικά να μη μας σπάσουν.Πολτοποιούμε την φέτα με ένα πιρούνι μαζί με  το ασπράδι του αυγού και την πάπρικα. Γεμίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές με ένα κουταλάκι . Κόβουμε λωρίδες από την σφολιάτα και τυλίγουμε λοξά τις πιπεριές. Αραιώνουμε τον κρόκο του αυγού με λίγο λαδάκι,ανακατεύουμε κι αλείφουμε τις λωρίδες σφολιάτας. Πασπαλίζουμε με λεμονοπίπερο και τις τοποθετούμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

*Δείτε φωτογραφικό υλικό παρακάτω

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up