Πατατόστ

Πατατόστ

Υλικά:

Πατάτες 3 μεγάλες τριμμένες

Αυγό 1 τεμ

Γραβιέρα 80 γρ τριμμένη

Πάπρικα

Αλάτι – πιπέρι λίγο

Λαδόκολλα

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε και τρίβουμε τις πατάτες από την λεπτή μεριά του τρίφτη και τις στραγγίζουμε πολύ καλά. Τρίβουμε το τυρί μας και βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, μαζί και το αυγό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν. Ζεσταίνουμε την τοστιέρα, βάζουμε την λαδόκολλα κι απλώνουμε το μείγμα πάνω της (θέλουμε να έχει πάχος 1 εκ). Καλύπτουμε με την λαδόκολλα που περισσεύει διπλώνοντας την και ψήνουμε για 20  – 25 λεπτά περίπου μέχρι να ξεκολλάει η λαδόκολλα. Το παρακολουθούμε ώστε όταν η λαδόκολλα ξεκολλήσει να το βγάλουμε αμέσως για να μην μας ξεραθεί, το θέλουμε μαλακό. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.

*Δείτε φωτογραφικό υλικό παρακάτω

Δείτε επίσης..

Social Media

  

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up