Παρφέ φράουλα

Παρφέ φράουλα

Υλικά:

Φράουλες 600 γρ

Κρέμα γάλακτος 200 ml

Γιαούρτι (πλήρες) 4 κουταλιές σούπας

Άχνη ζάχαρη 300 γρ

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Πλένουμε τις φράουλες πριν τις καθαρίσουμε για να μην απορροφήσουν νερό, ενώ κρατάμε 4 χωρίς να τις καθαρίσουμε για τον τελικό στολισμό. Από τις φράουλες κόβουμε  5  σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε άχνη ζάχαρη , χτυπάμε καλά , ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος, ξαναχτυπάμε και τέλος το γιαούρτι και ξαναχτυπάμε. Βρέχουμε μια στενόμακρη φόρμα, τοποθετούμε διάφανη μεμβράνη κι αδειάζουμε το μείγμα μας.Το αφήνουμε στην κατάψυξη όλη νύχτα και την επομένη ημέρα το αναποδογυρίζουμε να βγει από την φόρμα και το στολίζουμε με τις φράουλες που κρατήσαμε, με φύλλα δυόσμου ή μέντας κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

*Δείτε φωτογραφικό υλικό παρακάτω

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up