Πίτσα με καταϊφι

Πίτσα με καταϊφι

Υλικά:

Καταϊφι 500 γρ

Σαλάμι 10 φέτες ψιλοκομμένες

Ντομάτες 2 μεγάλες κομμένες ροδέλες

Κασέρι 100 γρ τριμμένο

Τυρί φέτα 100 γρ θρυμματισμένη

Γκούντα 50 γρ τριμμένο

Βούτυρο 200 γρ λιωμένο

Αυγό 1 τεμ

Γάλα 100 ml

Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Χωρίζουμε στα δύο το καταϊφι (αν το έχουμε κατάψυξη το αφήνουμε να ξεπαγώσει),το ξεφτίζουμε πολύ καλά, λιώνουμε το βούτυρο, βουτυρώνουμε ένα ταψί , στρώνουμε το μισό καταΐφι και το βουτυρώνουμε καλά. Απλώνουμε την θρυμματισμένη φέτα,το γκούντα,το μισό κασέρι,το σαλάμι,τις ντομάτες σε ροδέλες να καλύψει τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο καταΐφι , περιχύνουμε με το βούτυρο που έμεινε να πάει παντού ώστε να ροδίσει ομοιόμορφα. Χτυπάμε το γάλα με το αυγό και περιχύνουμε το φαγητό μας. Τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 30 λεπτά (χαμηλά) για να ροδίσει καλά πάνω -κάτω και μόλις ροδίσει είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up