Πίτα σφολιάτας με κιμά

Πίτα σφολιάτας με κιμά

Υλικά:

Σφολιάτα 1 ρολό

Κιμάς 400 γρ

Κρεμμύδια 4 μεγάλα ψιλοκομμένα

Πιπεριά κέρατο 1 ψιλοκομμένη

Μαϊντανός 1 κούπα ψιλοκομμένος

Βούτυρο 50 γρ

Αλάτι – πιπέρι

Κανέλα 1 πρέζα σε σκόνη

Νερό 1/2 ποτήρι

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να κάψει λίγο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με λίγο αλάτι. Στην συνέχεια βάζουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε για 10 λεπτά.Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και τον μαϊντανό.  Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να ψηθεί ο κιμάς. Όταν είναι έτοιμος αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και στρώνουμε πάνω τον κιμά. Το τυλίγουμε ρολό, το τρυπάμε λίγο με ένα πιρούνι από πάνω , το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 35 – 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up