Πάστα ελιάς

Πάστα ελιάς

Υλικά:

Ελιές Καλαμών 200 γρ χωρίς κουκούτσι

Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη

Φιλέτα αντζούγιας 2-3 τεμ

Κάπαρη 2 κουταλιές σούπας

Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας

Λεμόνι 1 κουταλάκι γλυκού από τον χυμό του

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Ξεπλένουμε τις ελιές και την κάπαρη καλά. Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Πολτοποιούμε τα υλικά μας στο μπλέντερ πολύ καλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθεί το λάδι με το μείγμα μας. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε με ζεστό ψωμάκι.

*Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο, μέσα σε βάζο που κλείνει καλά.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up