Μεσογειακά καναπεδάκια με σφολιάτα

Μεσογειακά καναπεδάκια με σφολιάτα

Υλικά:

Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα κομμένα στρογγυλά

Ντομάτα 4 – 5 κομμένες ροδέλες

Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ κομμένα ροδέλες

Ρίγανη

Αυγό 1 μόνο τον κρόκο

Γάλα λιγο

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Ξεπαγώνουμε τα φύλλα σφολιάτας μας και κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Τοποθετούμε σε ταψί λαδόκολλα, στρώνουμε τα κομμένα σφολιατάκια, τα αλείφουμε με τον αραιωμένο με λίγο γάλα κρόκο αυγού  και σε κάθε ένα βάζουμε από 1 φέτα ντομάτας, 1 φέτα κρεμμύδι, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν. Σερβίρουμε και τα απολαμβάνουμε.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up