Κεμπάπ με τυρί και μπέικον

Κεμπάπ με τυρί και μπέικον

Υλικά:

Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ

Κιμάς αρνίσιος 250 γρ

Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο

Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη

Φρυγανιά τριμμένη 2 κουταλιές σούπας

Αυγό 1 τεμ

Αλάτι – πιπέρι- ρίγανη

Κόκκινο πιπέρι 1 κουταλιά γλυκού

Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού πικάντικη

Μαϊντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος

Μπέικον 12 φέτες

Γραβιέρα 300 γρ κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Το αδειάζουμε σε μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας (εκτός γραβιέρας και μπέικον). Ζυμώνουμε πολύ καλά,αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να ενωθούν τα αρώματα και χωρίζουμε το μείγμα μας σε 12 ίσα μέρη. Πλάθουμε τον κιμά με το χέρι , τον πατάμε να απλωθεί στην παλάμη μας και τοποθετούμε στην μέση από ένα μπαστουνάκι γραβιέρας. Τυλίγουμε σε σχήμα κεμπάπ και το ρολάρουμε πάνω σε μία φέτα μπέικον. Το συγκρατούμε με οδοντογλυφίδα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές, οπότε στο ενδιάμεσο τα γυρνάμε). Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε ζεστά.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up