Ελιοψωμάκια

Ελιοψωμάκια

Υλικά:

Φαρίνα 500 γρ

Γιαούρτι 1 κεσεδάκι

Ηλιέλαιο 1 γεμάτο κεσεδάκι από το γιαούρτι

Αυγά 2

Αλάτι-πιπέρι

Ελιές ροδέλες 1 φλυτζάνι τσαγιού

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός  από το αλεύρι και τις ελιές και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και αναμειγνύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Στο τέλος προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς. Πλάθουμε σαν κεφτεδάκια μετρίου μεγέθους και τα αραδιάζουμε στην λαμαρίνα στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα.Ψήνουμε στον φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς  για περίπου 20-30  λεπτά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up