Γλώσσες πανέ

Γλώσσες πανέ

Υλικά:

Γλώσσες φιλέτο 8 -10 κομμάτια φρέσκες ή κατεψυγμένες

Καλαμποκάλευρο 2 φλυτζάνια του τσαγιού

Καλαμποκέλαιο 3 φλυτζάνια του τσαγιού

Αλάτι-πιπέρι

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Ξεπαγώνουμε εάν είναι κατεψυγμένες τις γλώσσες, τις πλένουμε, τις βάζουμε να στραγγίξουν και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις τηγανίσουμε. Βάζουμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι να κάψει, βγάζουμε τις γλώσσες από το ψυγείο και τις αλευρώνουμε και από τις 2 πλευρές τους με το καλαμποκάλευρο και τις βάζουμε στο τηγάνι να τηγανιστούν για 5-8 λεπτά και από τις δύο μεριές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το περιττό λάδι. Σερβίρονται ζεστές και κρύες με συνοδεία σκορδαλιάς ή σαλάτας.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up