Υλικά:
Γιαούρτι 800 γρ
Κομπόστα ροδάκινο 1 κουτί ή φρούτα της αρεσκείας μας
Φρουί Ζελέ 2 φακελάκια ροδάκινο
Νερό 2 ποτήρια του νερού
Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Οδηγίες:
Σε μπολ βάζουμε το στραγγισμένο γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί. Διαλύουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας. Το προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ. Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.
* Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από ροδάκινο, ανανά, βερίκοκο κι άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.