Υλικά
- Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος
- Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό
- Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί
- Αλάτι
- Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Καθαρίζουμε τους γαύρους , αφαιρούμε τα κεφάλια τους , τους πλένουμε καλά , τους στραγγίζουμε και τους αλατίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό με λίγο νεράκι και το χτυπάμε. Πιάνουμε από τις ουρές τρεις-τρεις γαύρους , τους βουτάμε στο αυγό , μετά στο σουσάμι και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.