Γαύρος στο τηγάνι με λαδορίγανη

Γαύρος στο τηγάνι με λαδορίγανη

Υλικά:

Γαύρος 800 γρ

Ελαιόλαδο 100 γρ

Λεμόνι 1 τον χυμό του

Ρίγανη λίγο για το πασπάλισμα

Αλάτι – πιπέρι

Δάφνη 1 φύλλο

Νερό λίγο

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τον γαύρο αφαιρώντας τα κεφάλια και τα εντόσθια. Τον πλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον τοποθετούμε στο τηγάνι ομοιόμορφα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι, τον χυμό λεμονιού, την δάφνη λίγο ρίγανη (για να μην γίνει πικρός)  και λίγο νεράκι. Τα ψήνουμε για 10 λεπτά και είναι έτοιμος.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up