Γαύρος μαρινάτος

Γαύρος μαρινάτος

Υλικά:

Γαύρο 1 κιλό φρέσκο

Σκόρδο 7 – 8 σκελίδες ψιλοκομμένες

Πιπεριά πράσινη 2 ψιλοκομμένες

Μαϊντανό 1 φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο όσο χρειαστεί

Ξύδι όσο χρειαστεί

Αλάτι λίγο ενδιάμεσα

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Αφαιρούμε τα κεφάλια από τον γαύρο, τον καθαρίζουμε και βγάζουμε και το κεντρικό ψαροκόκκαλο. Τον πλένουμε καλά και τον στραγγίζουμε. Σε ένα γυάλινο σκεύος στρώνουμε μια στρώση με γαύρους ανοιχτούς και σε κάθε στρώση ενδιάμεσα βάζουμε λίγο σκόρδο , λίγο πιπεριά , λίγο μαϊντανό , λίγο ξύδι , λίγο ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Συνεχίζουμε και με τις υπόλοιπες στρώσεις με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Τέλος βάζουμε ξύδι και λάδι και το συντηρούμε στο ψυγείο .Μετά από 4-5 μέρες είναι έτοιμος.

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up