Γαλακτερό

Γαλακτερό

Υλικά:

Γάλα 1 1/2 λίτρο

Ζάχαρη 50 γρ

Κορν φλαουρ 130 γρ

Ροδόνερο 2 κουταλιές της σούπας για ράντισμα

Άχνη ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας για πασπάλισμα

Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού

Έχετε Facebook ή Instagram; Ακολουθήστε μας λοιπόν και ενημερωθείτε για νέες συνταγές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!!!
Instagram

Οδηγίες:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα με την ζάχαρη, το corn flour που το έχουμε διαλύσει σε 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού νερό και το προσθέτουμε στο γάλα πριν αρχίσει να βράζει, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει κρέμα. Όταν η κρέμα είναι έτοιμη την ρίχνουμε σε ένα ρηχό ταψάκι και την αφήνουμε να κρυώσει, την ραντίζουμε με το ροδόνερο και την πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη (αν θέλουμε και με λίγη κανέλα).

Δείτε επίσης..

Chefoulis logo footer

Social Media

Facebook icon footer    Instagram icon footer

Καλώς ήρθατε στο chefoulis.gr

Ένα site με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο. Τί φαΐ να σας ετοιμάσω για αύριο; Τί μενού να κάνω για το αυριανό τραπέζι; Ερωτήματα τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί σε χιλιάδες νοικοκυρές. Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της κάθε συνταγής και να προσθέσετε στο μενού σας νέες γεύσεις..

     Copyright 2025 © Chefoulis.gr all rights reserved

keyboard_arrow_up