Pesto (Σάλτσα βασιλικού)

Υλικά

  • Βασιλικός φρέσκος 3 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Σκόρδο 3 σκελίδες
  • Κουκουνάρι 4 κουταλιές της σούπας
  • Τυρί κίτρινο σκληρό 3 κουταλιές της σούπας
  • Παρμεζάνα 3 κουταλιές της σούπας
  • Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας
  • Πιπέρι μαύρο

Οδηγίες

Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα όχι πολύ πηκτό. Μπορούμε να το διατηρήσουμε σε βαζάκι για αρκετούς μήνες, καλά κλεισμένο στην κατάψυξη. Δεν χάνει το άρωμα ούτε την γεύση της. Ιδανική σάλτσα για όλα τα είδη ζυμαρικών.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο