Σταφύλια κομπόστα

Υλικά

  • Σταφύλια άσπρα 2 ποτήρια του νερού
  • Νερό 5 ποτήρια του νερού
  • Ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού
  • Κανέλα ξυλάκι 1
  • Γαρύφαλλα 2 - 3 τεμ

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα σταφύλια από το τσαμπί τους, τα πλένουμε και γεμίζουμε 2 ποτήρια νερού με αυτά. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό , την ζάχαρη, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και τα βράζουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρεται κρύο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο