Σουπιές κρασάτες

Υλικά

  • Σουπιές 1 1/2 κιλό φρέσκες ή κατεψυγμένες
  • Κρεμμύδια 6 ξερά κομμένα σε φέτες
  • Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι
  • Φύλλο δάφνης 1
  • Ντοματάκια 1 κουτί ψιλοκομμένα
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Νερό όσο χρειαστεί
  • Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις σουπιές , τις πλένουμε και τις κόβουμε σε ροδέλες (όχι πολύ μικρές) και τις στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί , σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και συμπληρώνουμε τις σουπιές. Σοτάρουμε καλά και σβήνουμε με το κρασί . Αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και βάζουμε τα ντοματάκια , την δάφνη , αλάτι πιπέρι , νεράκι και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές. (Στην χύτρα θέλει μόνο 10 λεπτά)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο