Ρεβυθοκεφτέδες νηστίσιμοι

Υλικά

  • Ρεβύθια 1 ποτήρι νερού
  • Πατάτες 3 καθαρισμένες ψιλοκομμένες
  • Κρεμμύδια ξερά 2 μέτρια ψιλοκομμένα
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 ψιλοκομμένα
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Μαϊντανός 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένος
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Γλυκάνισος ελάχιστη ποσότητα
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια. Το πρωί τα πλένουμε και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο, τα στραγγίζουμε στη τρυπητή  και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι (αν κολλάει το μείγμα  μας προσθέτουμε λίγο αλεύρι), πλάθουμε σε μέγεθος καρυδιού, αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια μας και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί σε μια πιατέλα και σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο