Πουρές αρακά

Υλικά

  • Αρακάς 1 ποτήρι βρασμένος
  • Πατάτα 1 κομμένη και βρασμένη
  • Κρεμμύδι 1 μικρό πολτοποιημένο
  • Μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού
  • Αλάτι
  • Άνιθο λίγο ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του καφέ

Οδηγίες

Βράζουμε τον αρακά με την πατάτα μέχρι να μαλακώσουν και όταν κρυώσουν τα τοποθετούμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα χτυπάμε  μέχρι να γίνει κρέμα και είναι έτοιμος . Σερβίρεται ζεστός και είναι το τέλειο συνοδευτικό για κρέας κοτόπουλο .

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο