Παγωτό ροδάκινο

Υλικά

  • Ροδάκινα 1 κιλό και 200 γρ ώριμα (ή νεκταρίνια)
  • Γάλα 500 γρ
  • Ζάχαρη 500 γρ
  • Λεμόνι 1 τον χυμό του

Οδηγίες

Πλένουμε, καθαρίζουμε, βγάζουμε τα κουκούτσια από τα ροδάκινα, τα πολτοποιούμε με το χέρι, να γίνουν πουρές και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη, αφήνουμε να  πάρουν μια βράση και προσθέτουμε τα ροδάκινα και τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο. Το αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Κάθε 10 λεπτά το ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα. Αυτό επαναλαμβάνεται 8 φορές. Μετά το αφήνουμε να παγώσει για 3 ώρες και είναι έτοιμο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο