Λουκάνικα με πιπεριές και σάλτσα

Υλικά

  • Λουκάνικα 1 πακέτο Φρανκφούρτης
  • Πράσινες πιπεριές 4
  • Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες
  • Ντοματοπολτό 1 κουτάλι σούπας
  • Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας κοφτή
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ελαιόλαδο 1 φλυτζανάκι καφέ

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές. Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε τα λουκάνικα να πάρουν και αυτά λίγο χρώμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πολτό ,την μουστάρδα και το αλατοπίπερο.Προσθέτουμε και όσο νεράκι χρειάζεται. Χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για περίπου 20-25 λεπτά. (Μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.