Λικέρ κράνα

Υλικά

  • Κράνα 1 κιλό
  • Ζάχαρη 6 φλυτζάνια
  • Κονιάκ 1 λίτρο
  • Ξύλο κανέλας 2
  • Γαρύφαλλα 3

Οδηγίες

Πλένουμε πολύ καλά τα κράνα και τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο, προσθέτουμε την ζάχαρη, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Κλείνουμε το βάζο και το κουνάμε κατά διαστήματα για να λιώνει η ζάχαρη. Το αφήνουμε έτσι για 15 μέρες. Προσθέτουμε το κονιάκ και το αφήνουμε για έναν μήνα σε ηλιόλουστο μέρος. Το σουρώνουμε πολλές φορές και το διατηρούμε σε μπουκάλια.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο