Κομπόστα με ξερά φρούτα

Υλικά

  • Δαμάσκηνα 20 χωρίς κουκούτσι
  • Βερύκοκα ξερά 20 μουσκεμένα από το βράδυ
  • Σταφίδες ξανθές 100 γρ μουσκεμένες από το βράδυ
  • Ζάχαρη 400 γρ
  • Νερό 700 γρ

Οδηγίες

Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε σε χλιαρό νερό τα βερύκοκα και χωριστά σε άλλο μπολ τις σταφίδες. Το πρωί τα στραγγίζουμε , τα ξεπλένουμε με νερό και τα βάζουμε στην κατσαρόλα όλα, μαζί και τα δαμάσκηνα και τα βράζουμε για 10 λεπτά σε νερό σε μέτρια φωτιά. Μετά προσθέτουμε και την ζάχαρη και τα βράζουμε για άλλα 10 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο