Κεράσι κομπόστα

Υλικά

  • Κεράσια 750 γρ
  • Ζάχαρη 250 γρ
  • Νερό 400 γρ

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα κοτσάνια από τα κεράσια , τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κεράσια. Τα βράζουμε μόνο για 3 λεπτά. Σερβίρεται κρύο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο