Γαρίδες με σκόρδο

Υλικά

  • Γαρίδες 30 τεμ. κατεψυγμένες ή φρέσκιες
  • Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Σκόρδο 5 σκελίδες ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 ματσάκι ψιλοκομμένος
  • Φέτες λεμονιού για γαρνίρισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις γαρίδες , με μια οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι τους από το κέντρο, τις πλένουμε και τις βάζουμε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά. Αφού βράσουν αφαιρούμε το κεφάλι, το κέλυφος και τα πόδια. Αφήνουμε μόνο την ουρά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε  τις γαρίδες να σοταριστούν για άλλα 2 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες τις σερβίρουμε σε μια πιατέλα, τις πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και γαρνίρουμε με τις φέτες λεμονιού.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο